From Start-Up to Scale-Up 2022-02-24T14:49:18+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

אודות

המכון לניהול אסטרטגי ע"ש אלי הורביץ והאקדמיה לניהול(AOM)  שתפו פעולה בכנס בנושא: From Start-Up to Scale-Up,  "מסטארט- אפ לחברה גדולה: התמודדות עם אתגרים ארגוניים בסביבה עסקית דינמית".

בכנס השתתפו חוקרים מבתי ספר לניהול מכל העולם, ודנו בממצאים חדשים על חברות סטארט-אפ, כמו גם על האתגרים העומדים בפני יזמים בהתמודדות עם צמיחה עסקית. קרוב ל-200 מחקרים הוצגו בכנס רב-תחומי זה.

הכנס בן שלושת ימים, כלל גם סדנאות פיתוח מקצועי, פאנלים ודיון בהנחיית מנהיגים בתחום מדיניות עסקית וחדשנות. הדוברים הראשיים היו פרופ' ראג'שרי אגרוול  מאוניברסיטת מרילנד, פרופ' קת'לין אייזנהרדט מאוניברסיטת סטנפורדד ופרופ' מייקל טושמן מאוניברסיטת הרווארד.

היום הראשון של הכנס, שאורגן בעזרת המכון, הוקדש להיבטים ניהוליים ועסקיים הקשורים לניהול וצמיחה של ארגונים ישראלים בעולם כאוטי. קיימנו 3 פאנלים בנושאי בריאות, אנרגיה מתחדשת והתפתחות הסטארט אפ בחברה הישראלית.

גלריית תמונות

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.